Yaz Kur\'an Kurslarına kayıtlar başladı

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2014 - 19:05, Güncelleme: 17.06.2014 - 19:05 3342+ kez okundu.
 

Yaz Kur\'an Kurslarına kayıtlar başladı

2014 yılı Yaz Kur\'an Kursları 23 Haziran 2014 Pazartesi günü başlıyor. Kayıtlar 16.06.2014 günü başladı. Müracaatlar Camiler ve Kur\'an Kurslarına yapılabilecektir.

2014 yılı Yaz Kur'an Kursları 23 Haziran 2014 Pazartesi günü başlıyor. Kayıtlar 16.06.2014 günü başladı. Müracaatlar Camiler ve Kur'an Kurslarına yapılabilecektir. Kızılcahamam’da yaz Kur'an kurslarına kayıtlar başladı. İlçe Müftüsü Tahsin Aydın yaptığı açıklamada, yaz Kur’an kurslarına kayıtların bugün başladığını belirtti. Çocukların kurslarda hem eğlenme hem de dini bilgiler öğrenme imkanı bulacaklarını ifade eden Aydın, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlediği Kur’an kurslarına kayıtlar bir hafta sürecek. Kurslar ise 23 Haziran Pazartesi günü başlayacak. Yaş sınırı olmaksızın bütün çocuklarımız bu kurslarımıza katılabilecek" dedi. Gerek, Kur'an kurslarına kayıtların müftülükler ile camilerde yapılacağını belirterek, okulların kapanmasıyla birlikte başlayacak olan kurslarda asgari dini bilgiyi, gelecek nesillerin büyükleriolacak öğrencilere ve çocuklara vereceklerini ifade etti. Yaz kurslarında Kur’an-ı Kerim, dini bilgiler, itikat, ibadet, siyer konularına ilişkin bilgiler ve ahlak bilgisi dersleri vereceklerinin altını çizdi.
2014 yılı Yaz Kur\'an Kursları 23 Haziran 2014 Pazartesi günü başlıyor. Kayıtlar 16.06.2014 günü başladı. Müracaatlar Camiler ve Kur\'an Kurslarına yapılabilecektir.

2014 yılı Yaz Kur'an Kursları 23 Haziran 2014 Pazartesi günü başlıyor. Kayıtlar 16.06.2014 günü başladı. Müracaatlar Camiler ve Kur'an Kurslarına yapılabilecektir.

Kızılcahamam’da yaz Kur'an kurslarına kayıtlar başladı.

İlçe Müftüsü Tahsin Aydın yaptığı açıklamada, yaz Kur’an kurslarına kayıtların bugün başladığını belirtti.

Çocukların kurslarda hem eğlenme hem de dini bilgiler öğrenme imkanı bulacaklarını ifade eden Aydın, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlediği Kur’an kurslarına kayıtlar bir hafta sürecek. Kurslar ise 23 Haziran Pazartesi günü başlayacak. Yaş sınırı olmaksızın bütün çocuklarımız bu kurslarımıza katılabilecek" dedi.

Gerek, Kur'an kurslarına kayıtların müftülükler ile camilerde yapılacağını belirterek, okulların kapanmasıyla birlikte başlayacak olan kurslarda asgari dini bilgiyigelecek nesillerin büyükleriolacak öğrencilere ve çocuklara vereceklerini ifade etti.

Yaz kurslarında Kur’an-ı Kerim, dini bilgiler, itikat, ibadet, siyer konularına ilişkin bilgiler ve ahlak bilgisi dersleri vereceklerinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.