höşmerim ve testi kapama yarışması yapıldı

Kızılcahamam 05.09.2024 - 00:08, Güncelleme: 05.09.2024 - 00:08 14971 kez okundu.
 

höşmerim ve testi kapama yarışması yapıldı

Yöresel höşmerim ve testi kapama yarışması, büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleşti.

Kızılcahamam’ın eşsiz lezzetlerini yaşatmak ve geleneksel mutfak kültürünü geleceğe taşımak amacıyla Kızılcahamam Belediyesi, Kızılcahamam Yerel Eylem Grubu Derneği ile Lonca Kadınlar Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin işbirliğiyle düzenlenen yöresel höşmerim ve testi kapama yarışması, büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleşti. Yarışmada, her iki dalda hünerlerini sergileyen yarışmacıların yetenekleri adeta damaklarda iz bıraktı. Etkinliğin sonunda, hediye çekilişi ile vatandaşlara çeşitli armağanlar sunuldu. Dereceye giren yarışmacılara ise yarım altın, çeyrek altın ve gram altın ödülleriyle onurlandırıldı.
Yöresel höşmerim ve testi kapama yarışması, büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleşti.

Kızılcahamam’ın eşsiz lezzetlerini yaşatmak ve geleneksel mutfak kültürünü geleceğe taşımak amacıyla Kızılcahamam Belediyesi, Kızılcahamam Yerel Eylem Grubu Derneği ile Lonca Kadınlar Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin işbirliğiyle düzenlenen yöresel höşmerim ve testi kapama yarışması, büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleşti.
Yarışmada, her iki dalda hünerlerini sergileyen yarışmacıların yetenekleri adeta damaklarda iz bıraktı. Etkinliğin sonunda, hediye çekilişi ile vatandaşlara çeşitli armağanlar sunuldu. Dereceye giren yarışmacılara ise yarım altın, çeyrek altın ve gram altın ödülleriyle onurlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.