Şampiyonlar Ligi Heyecanı 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Dev Ekranda

Kızılcahamam 27.08.2024 - 15:50, Güncelleme: 27.08.2024 - 15:55 19567 kez okundu.
 

Şampiyonlar Ligi Heyecanı 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Dev Ekranda

Şampiyonlar ligi heyecanı bugün 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında.

Ülkemizi Şampiyonlar Liginde temsil eden temsilcimiz Galatasaray,  Şampiyonlar Ligi gruplar önecesi ön eleme turunda 3-2’lik mağlubiyetin rövanşında Rams Park’da İsviçre’nin Young Boys takımını ağırlıyor. Bu heyecan dolu karşılaşma, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında, dev ekranda yayınlanacak.  Süleyman Acar: "Birlikte zaferin coşkusunu yaşamak ve temsilcimiz Galatasaray’a güç katmak için tüm halkımızı meydanımıza davet ediyoruz." dedi.  
Şampiyonlar ligi heyecanı bugün 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında.

Ülkemizi Şampiyonlar Liginde temsil eden temsilcimiz Galatasaray,  Şampiyonlar Ligi gruplar önecesi ön eleme turunda 3-2’lik mağlubiyetin rövanşında Rams Park’da İsviçre’nin Young Boys takımını ağırlıyor.
Bu heyecan dolu karşılaşma, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında, dev ekranda yayınlanacak. 

Süleyman Acar: "Birlikte zaferin coşkusunu yaşamak ve temsilcimiz Galatasaray’a güç katmak için tüm halkımızı meydanımıza davet ediyoruz." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.