Höşmerim ve Testi Kapama Yarışmasına Son 4 Gün

Kızılcahamam 31.08.2024 - 15:59, Güncelleme: 31.08.2024 - 15:59 15833 kez okundu.
 

Höşmerim ve Testi Kapama Yarışmasına Son 4 Gün

Kızılcahamam’ın Eşsiz Lezzetlerine Davetlisiniz!

Yöresel tatları canlandırmak ve gelecek nesillere aktarmak için düzenlenen Höşmerim ve Testi Kapama Yarışması ile Kızılcahamam’da bir lezzet şöleni sunuluyor. Siz de bu benzersiz yarışmada yer almak, hünerlerinizi sergilemek ve ödüllerle taçlandırılmak istiyorsanız, başvuru tarihlerini kaçırmayın. Bu keyifli yarışmaya katılmak için başvurularınızı Kızılcahamam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapabilirsiniz.  Detaylı bilgi için:  0(312) 736 10 30 - 311  
Kızılcahamam’ın Eşsiz Lezzetlerine Davetlisiniz!

Yöresel tatları canlandırmak ve gelecek nesillere aktarmak için düzenlenen Höşmerim ve Testi Kapama Yarışması ile Kızılcahamam’da bir lezzet şöleni sunuluyor.
Siz de bu benzersiz yarışmada yer almak, hünerlerinizi sergilemek ve ödüllerle taçlandırılmak istiyorsanız, başvuru tarihlerini kaçırmayın.
Bu keyifli yarışmaya katılmak için başvurularınızı Kızılcahamam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapabilirsiniz. 
Detaylı bilgi için:
 0(312) 736 10 30 - 311

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.