Sünnet de Tamam Düğün de

Kızılcahamam 11.08.2024 - 12:46, Güncelleme: 11.08.2024 - 12:46 21724+ kez okundu.
 

Sünnet de Tamam Düğün de

Bu yıl ikinci kez düzenlenen ve gelenekselleşen Toplu Sünnet Organizasyonu, muhteşem bir Sünnet Şöleni ile taçlandırıldı.

Klasik otomobillerin nostaljik rüzgarı eşliğinde gerçekleştirilen konvoyun ardından, Millet Bahçesinin harika atmosferinde, Ankara Oyunları ile coşkulu anlara tanıklık edildi. Grup Dostlar ekibi, sahnede sergiledikleri  performanslarıyla geceye damgasını vurdu. Şölen, Ankara’nın genç yeteneği Seyit Yıldırım’ın eğlenceli konseri ile devam etti. Belediye Başkanı Süleyman Acar:  "Bu özel geceyi bizlerle paylaşan sanatçılarımıza ve katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sünnet olan yavrularımıza hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım." dedi.
Bu yıl ikinci kez düzenlenen ve gelenekselleşen Toplu Sünnet Organizasyonu, muhteşem bir Sünnet Şöleni ile taçlandırıldı.

Klasik otomobillerin nostaljik rüzgarı eşliğinde gerçekleştirilen konvoyun ardından, Millet Bahçesinin harika atmosferinde, Ankara Oyunları ile coşkulu anlara tanıklık edildi. Grup Dostlar ekibi, sahnede sergiledikleri  performanslarıyla geceye damgasını vurdu.
Şölen, Ankara’nın genç yeteneği Seyit Yıldırım’ın eğlenceli konseri ile devam etti.

Belediye Başkanı Süleyman Acar:  "Bu özel geceyi bizlerle paylaşan sanatçılarımıza ve katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Sünnet olan yavrularımıza hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.