Orhangazi Ortaokulunda LGS başarı tablosu

Kızılcahamam 22.07.2024 - 23:45, Güncelleme: 23.07.2024 - 00:09 24961+ kez okundu.
 

Orhangazi Ortaokulunda LGS başarı tablosu

Orhangazi Ortaokulu LGS derece öğrencileri:

Orhangazi Ortaokulu öğrencilerinden Fatih Akay ilçe birincisi olurken Hakan Yavuz ise ilçe ikincisi oldu ve birçok öğrenci başarıya imza attı.  Okul Müdürü Bahadır Öztürk; bu başarının yılların emeği olduğunu, öğrencilerinin ve emeği geçen öğretmenlerinin çalışmaları ve emeklerini tebrik ettiğini ve onlarla gurur duyduğunu belirtti.
Orhangazi Ortaokulu LGS derece öğrencileri:


Orhangazi Ortaokulu öğrencilerinden Fatih Akay ilçe birincisi olurken Hakan Yavuz ise ilçe ikincisi oldu ve birçok öğrenci başarıya imza attı.
 Okul Müdürü Bahadır Öztürk; bu başarının yılların emeği olduğunu, öğrencilerinin ve emeği geçen öğretmenlerinin çalışmaları ve emeklerini tebrik ettiğini ve onlarla gurur duyduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.