Off Road Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kızılcahamam 23.07.2024 - 00:28, Güncelleme: 23.07.2024 - 00:28 26186+ kez okundu.
 

Off Road Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kızılcahamam'ın Adrenalin dolu etkinliği Off Road şenliğinde yarışanlar ödüllerini aldı.

Hafta sonuna renk ve adrenalin katan Offroad Şenliğinin ödül törenini 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında yapıldı. Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Milletvekili Zehranur Aydemir ile Belediye Başkanı Süleyman Acar takdim etti. Süleyman Acar ödül töreninde "Bugün bizlerle birlikte olan Sayın Milletvekilimize, birbirinden güzel şarkıları ile konser veren sanatçı kardeşimiz Volkan Veli Yılmaz’a, tüm yarışmacılarımıza, organizasyonda emeği geçen herkese ve tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.        
Kızılcahamam'ın Adrenalin dolu etkinliği Off Road şenliğinde yarışanlar ödüllerini aldı.
Hafta sonuna renk ve adrenalin katan Offroad Şenliğinin ödül törenini 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında yapıldı.
Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Milletvekili Zehranur Aydemir ile Belediye Başkanı Süleyman Acar takdim etti.
Süleyman Acar ödül töreninde "Bugün bizlerle birlikte olan Sayın Milletvekilimize, birbirinden güzel şarkıları ile konser veren sanatçı kardeşimiz Volkan Veli Yılmaz’a, tüm yarışmacılarımıza, organizasyonda emeği geçen herkese ve tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.