Kızılca’hamam Projesi Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Kızılcahamam 25.08.2024 - 16:56, Güncelleme: 25.08.2024 - 17:02 23948 kez okundu.
 

Kızılca’hamam Projesi Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Kızılca'Hamam Projesinin çalışmaları hızla devam ediyor.

Kızılcahamam’ın adını, şifa dolu suları ve tarihi dokusuyla bir kez daha duyuracak hamam projesinin çalışmaları tüm hızla devam ediyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kaymakam Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Milletvekili Yaşar Yıldırım, AK Parti Bölge Milletvekili Zeynep Yıldız ve Belediye Başkanı Süleyman Acar  birlikte yapım çalışmaları hızla devam eden Kızılca’Hamam projesini yerinde inceledi.  Başkan Acar: "İlçemize değer katacak bu projeyi en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmak için sabırsızlanıyoruz." dedi.
Kızılca'Hamam Projesinin çalışmaları hızla devam ediyor.

Kızılcahamam’ın adını, şifa dolu suları ve tarihi dokusuyla bir kez daha duyuracak hamam projesinin çalışmaları tüm hızla devam ediyor.
MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kaymakam Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Milletvekili Yaşar Yıldırım, AK Parti Bölge Milletvekili Zeynep Yıldız ve Belediye Başkanı Süleyman Acar  birlikte yapım çalışmaları hızla devam eden Kızılca’Hamam projesini yerinde inceledi. 
Başkan Acar: "İlçemize değer katacak bu projeyi en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmak için sabırsızlanıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.