Avrupa Hareketlilik Haftası Kızılcahamam’da Kutlandı

Kızılcahamam 22.09.2024 - 13:14, Güncelleme: 22.09.2024 - 13:20 26946 kez okundu.
 

Avrupa Hareketlilik Haftası Kızılcahamam’da Kutlandı

Avrupa Hareketlilik Haftasına Kızılcahamam'da katıldı.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen yürüyüş etkinliğinde gençlerle doğanın huzur dolu atmosferinde bir araya gelindi. Atatürk Parkı’ndan Atatürk Çamı’na uzanan bir yürüyüş ve bisiklet turu yapıldı. Süleyman Acar: "Atatürk Parkı’ndan Atatürk Çamı’na uzanan bu keyifli yürüyüşte bizlere eşlik eden değerli öğrencilerimize gönülden teşekkür ediyorum.  Hem doğanın hem de birliğin güzelliklerini paylaştığımız bu anlamlı etkinlik, sağlıklı ve aktif bir yaşamın önemini bir kez daha bizlere hatırlattı." dedi.
Avrupa Hareketlilik Haftasına Kızılcahamam'da katıldı.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen yürüyüş etkinliğinde gençlerle doğanın huzur dolu atmosferinde bir araya gelindi. Atatürk Parkı’ndan Atatürk Çamı’na uzanan bir yürüyüş ve bisiklet turu yapıldı.

Süleyman Acar: "Atatürk Parkı’ndan Atatürk Çamı’na uzanan bu keyifli yürüyüşte bizlere eşlik eden değerli öğrencilerimize gönülden teşekkür ediyorum. 
Hem doğanın hem de birliğin güzelliklerini paylaştığımız bu anlamlı etkinlik, sağlıklı ve aktif bir yaşamın önemini bir kez daha bizlere hatırlattı." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.