Çamlıdere Beeldiyesi Çiftçilere Tohum Desteğinde Bulundu

Kızılcahamam 18.10.2024 - 00:34, Güncelleme: 18.10.2024 - 00:34 425 kez okundu.
 

Çamlıdere Beeldiyesi Çiftçilere Tohum Desteğinde Bulundu

Çamlıdere Belediyesi ilçede üretim yapan çiftçilere yüzde 75 hibe destekli tohum dağıtıldı

Belediye Başkanı Adem Ceylan yaptığı açıklamada Çamlıdere'de çiftçilerimizi ve tarım topraklarımızı önceliğimiz yapıyor,  üretimi destekliyoruz!  Belediyemizce gerçekleştirilen proje kapsamında; İlçe Protokolümüz ve kıymetli hemşehrilerimizin katılımlarıyla %75 Hibe Destekli Tohumlarımızı çiftçilerimiz ile bululuşturduk. Hayırlı, uğurlu; bereketi de bol olsun.dedi.
Çamlıdere Belediyesi ilçede üretim yapan çiftçilere yüzde 75 hibe destekli tohum dağıtıldı

Belediye Başkanı Adem Ceylan yaptığı açıklamada Çamlıdere'de çiftçilerimizi ve tarım topraklarımızı önceliğimiz yapıyor,  üretimi destekliyoruz! 

Belediyemizce gerçekleştirilen proje kapsamında; İlçe Protokolümüz ve kıymetli hemşehrilerimizin katılımlarıyla %75 Hibe Destekli Tohumlarımızı çiftçilerimiz ile bululuşturduk.
Hayırlı, uğurlu; bereketi de bol olsun.dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.