Kızılcahamamlılar Filenin Sultanlarını 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında İzledi

Kızılcahamam 11.08.2024 - 13:14, Güncelleme: 11.08.2024 - 13:20 21869+ kez okundu.
 

Kızılcahamamlılar Filenin Sultanlarını 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında İzledi

İtalya- Türkiye Kadın Voleybol karşılaşması Cumhuriyet Meydanında dev ekranda verildi.

Paris 2024 Olimpiyatları’nda, Kadın Milli Voleybol Milli Takımımızın İtalya ile oynadığı yarı final mücadelesi 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında dev ekranda izlendi.   Belediye Başkanı Süleyman Acar: "Şampiyonluk hayalimizi gerçekleştiremesek de takımımızla gurur duyuyoruz. Muhteşem bir mücadele sergileyen sporcularımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Cumartesi günü bronz madalya için sahaya çıkacak olan takımımıza başarılar diliyoruz." dedi.  
İtalya- Türkiye Kadın Voleybol karşılaşması Cumhuriyet Meydanında dev ekranda verildi.
Paris 2024 Olimpiyatları’nda, Kadın Milli Voleybol Milli Takımımızın İtalya ile oynadığı yarı final mücadelesi 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında dev ekranda izlendi.
 
Belediye Başkanı Süleyman Acar: "Şampiyonluk hayalimizi gerçekleştiremesek de takımımızla gurur duyuyoruz. Muhteşem bir mücadele sergileyen sporcularımıza gönülden teşekkür ediyoruz.
Cumartesi günü bronz madalya için sahaya çıkacak olan takımımıza başarılar diliyoruz." dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.