Kızılcahamam Bungalov Evleri Bitiyor

Kızılcahamam 26.07.2024 - 13:28, Güncelleme: 26.07.2024 - 13:28 25633+ kez okundu.
 

Kızılcahamam Bungalov Evleri Bitiyor

Kızılcahamam bungalov evlerinde son aşamaya gelindi.

Açılışına çok az bir zaman kalan Soğuksu Bungalov Evler ve Restoran Projesinin önündeki yol asfaltlanarak, Kızılcahamamlılara ve misafirlere konforlu bir alan daha sunuldu. Güncel proje değeri yaklaşık 30 milyon ₺ olan, Kızılcahamam'ın değerine değer katacak Soğuksu Bungalov Evler ve Restoran Projesi çok yakında hizmete açılacak.
Kızılcahamam bungalov evlerinde son aşamaya gelindi.

Açılışına çok az bir zaman kalan Soğuksu Bungalov Evler ve Restoran Projesinin önündeki yol asfaltlanarak, Kızılcahamamlılara ve misafirlere konforlu bir alan daha sunuldu.
Güncel proje değeri yaklaşık 30 milyon ₺ olan, Kızılcahamam'ın değerine değer katacak Soğuksu Bungalov Evler ve Restoran Projesi çok yakında hizmete açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.