Türkiye Çeyrek Finalde Hollandaya 2-1 yenilerek kupaya veda etti.

Kızılcahamam 07.07.2024 - 01:00, Güncelleme: 07.07.2024 - 01:36 20264+ kez okundu.
 

Türkiye Çeyrek Finalde Hollandaya 2-1 yenilerek kupaya veda etti.

Hollanda, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası, çeyrek finalinde A Milli Takımımızı 2-1'lik skorla yenerek adını yarı finale yazdırdı. Bu sonuçla milliler, turnuvaya veda etti.

14 Haziran tarihinde başlayan ve 14 Temmuz’da sona erecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Almanya’nın ev sahipliğinde yapılan turnuvanın çeyrek final maçında Ronald Koeman yönetimindeki Hollanda ile Vincenzo Montella'nın çalıştırdığı Türkiye karşı karşıya geldi. Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan ve Fransız hakem Clement Turpin'in düdük çaldığı müsabakada kazanan 2-1'lik skorla Hollanda oldu. Millilerimiz, organizasyona çeyrek final turunda veda etti. Hollanda geriden gelip kazandı A Milli Takımımızın golünü 35. dakikada Samet Akaydin kaydetti. Hollanda'nın golleri 70. dakikada Stefan de Vrij ve 76. dakikada Cody Gakpo'dan geldi. Hollanda, İngiltere'yle karşılaşacak Bu sonuçla Hollanda yarı finale yükselirken, Ay-yıldızlı takımımız EURO 2024'e veda etti. 10 Temmuz'da oynanacak yarı final mücadelesinde Hollanda ile İngiltere karşı karşıya gelecek.
Hollanda, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası, çeyrek finalinde A Milli Takımımızı 2-1'lik skorla yenerek adını yarı finale yazdırdı. Bu sonuçla milliler, turnuvaya veda etti.

14 Haziran tarihinde başlayan ve 14 Temmuz’da sona erecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.
Almanya’nın ev sahipliğinde yapılan turnuvanın çeyrek final maçında Ronald Koeman yönetimindeki Hollanda ile Vincenzo Montella'nın çalıştırdığı Türkiye karşı karşıya geldi.
Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan ve Fransız hakem Clement Turpin'in düdük çaldığı müsabakada kazanan 2-1'lik skorla Hollanda oldu.

Millilerimiz, organizasyona çeyrek final turunda veda etti.
Hollanda geriden gelip kazandı
A Milli Takımımızın golünü 35. dakikada Samet Akaydin kaydetti.
Hollanda'nın golleri 70. dakikada Stefan de Vrij ve 76. dakikada Cody Gakpo'dan geldi.
Hollanda, İngiltere'yle karşılaşacak
Bu sonuçla Hollanda yarı finale yükselirken, Ay-yıldızlı takımımız EURO 2024'e veda etti.
10 Temmuz'da oynanacak yarı final mücadelesinde Hollanda ile İngiltere karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.