Soğuksuda Yağmur Sel Oldu Yolları Çamurla Doldurdu

Kızılcahamam 25.06.2021 - 00:29, Güncelleme: 25.06.2021 - 00:47 3761+ kez okundu.
 

Soğuksuda Yağmur Sel Oldu Yolları Çamurla Doldurdu

Soğuksu Milli Parkına önceki gün yağan yağmur sonucu meydana gelen sel, yolları çamur ve molazla doldurdu.

Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkına önceki gün yağan yoğun sağnak sonucu dağlardan ve derelerden gelen sular milli park içerisindeki yolu çamur ve molozla doldurdu. Anfa, ASKİ ve Fen İşlerine bağlı ekipler sel sonrası yolda meydana gelen çamur ve molozları yatıkları çalışma ile temizleyerek yolu eski haline getirdi.  
Soğuksu Milli Parkına önceki gün yağan yağmur sonucu meydana gelen sel, yolları çamur ve molazla doldurdu.

Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkına önceki gün yağan yoğun sağnak sonucu dağlardan ve derelerden gelen sular milli park içerisindeki yolu çamur ve molozla doldurdu.

Anfa, ASKİ ve Fen İşlerine bağlı ekipler sel sonrası yolda meydana gelen çamur ve molozları yatıkları çalışma ile temizleyerek yolu eski haline getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.