Kızılcahamam Belediyesi Bıngalov Evleri Açılıyor

Kızılcahamam 26.09.2024 - 00:23, Güncelleme: 26.09.2024 - 00:23 25715 kez okundu.
 

Kızılcahamam Belediyesi Bıngalov Evleri Açılıyor

Belediye Başkanı Süleyman Acar “Kızılcahamam Soğuksu Bungalov Projesi ile birlikte önemli bir turizm tesisi kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz”dedi.

Başkan Acar Bungalov Evler Projesi tamamlandığında, Milli Parkımızın eşsiz doğasıyla iç içe, Türkiye’de benzeri olmayan bir tesisi ilçemizde hayata geçirmiş olacağız.  Bu yatırım, hem şehrimizin turizm potansiyelini artıracak hem de doğal güzelliklerimizi keşfetmek isteyen ziyaretçilere yeni bir alternatif sunacak. Çalışmalarımızı yerinde inceledik ve her aşamasında titizlikle ilerliyoruz. Kızılcahamam’ı daha da güzelleştirmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.dedi
Belediye Başkanı Süleyman Acar “Kızılcahamam Soğuksu Bungalov Projesi ile birlikte önemli bir turizm tesisi kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz”dedi.

Başkan Acar Bungalov Evler Projesi tamamlandığında, Milli Parkımızın eşsiz doğasıyla iç içe, Türkiye’de benzeri olmayan bir tesisi ilçemizde hayata geçirmiş olacağız. 
Bu yatırım, hem şehrimizin turizm potansiyelini artıracak hem de doğal güzelliklerimizi keşfetmek isteyen ziyaretçilere yeni bir alternatif sunacak.
Çalışmalarımızı yerinde inceledik ve her aşamasında titizlikle ilerliyoruz. Kızılcahamam’ı daha da güzelleştirmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.