Kanal 7’nin Gündüz Gece Programı Kızılcahamam’daydı

Kızılcahamam 05.10.2024 - 18:18, Güncelleme: 05.10.2024 - 18:18 13645 kez okundu.
 

Kanal 7’nin Gündüz Gece Programı Kızılcahamam’daydı

Kanal 7’nin Gündüz Gece programının yeni durağı Kızılcahamam oldu.

Kürşat Başar'ın sunumuyla, Kanal 7’nin izleyicilerle buluşan programı “Gündüz Gece” Kızılcahamam'daydı.   Kızılcahamam’ın doğal güzelliklerini, kültürel değerlerini ve lezzetlerinin tanıtıldığı çekimler  tamamlandı.   Program, ilerleyen zamanlarda ekranlarda olacak.  Süleyman Acar sosyal medya hesabından "Yayın günü yaklaştıkça sizlerle detayları paylaşacağız; bu keyfi hep birlikte izlemek için sabırsızlanıyoruz! Kürşat ve “Gündüz Gece” ekibine ilçemize olan ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz." paylaşımını yaptı.
Kanal 7’nin Gündüz Gece programının yeni durağı Kızılcahamam oldu.

Kürşat Başar'ın sunumuyla, Kanal 7’nin izleyicilerle buluşan programı “Gündüz Gece” Kızılcahamam'daydı.  
Kızılcahamam’ın doğal güzelliklerini, kültürel değerlerini ve lezzetlerinin tanıtıldığı çekimler  tamamlandı. 
 Program, ilerleyen zamanlarda ekranlarda olacak. 

Süleyman Acar sosyal medya hesabından "Yayın günü yaklaştıkça sizlerle detayları paylaşacağız; bu keyfi hep birlikte izlemek için sabırsızlanıyoruz! Kürşat ve “Gündüz Gece” ekibine ilçemize olan ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz." paylaşımını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.