Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider Kızılcahamam'a geldi

Kızılcahamam 05.10.2024 - 17:56, Güncelleme: 05.10.2024 - 17:56 12580 kez okundu.
 

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider Kızılcahamam'a geldi

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider Kızılcahamam'a geldi.

Kızılcahamam'da, Çamlıdere, Güdül ve Kahramankazan  ilçelerinin katılımıyla düzenlenen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in önderliğinde, Milletvekili  Orhan Yeğin'in de katılımlarıyla gerçekleşen, Üretim Planlaması ve Yeni Destek Modülü Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.  Sivil toplum kuruluşları ve çiftçilere yönelik bu verimli toplantıda tarımsal üretimin geleceği ve destek mekanizmaları üzerine önemli paylaşımlarda bulunuldu.  Toplantının ardından belediye Başkanı Süleyman Acar, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ile birlikte Millet Bahçesini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.   
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider Kızılcahamam'a geldi.

Kızılcahamam'da, Çamlıdere, Güdül ve Kahramankazan  ilçelerinin katılımıyla düzenlenen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in önderliğinde, Milletvekili  Orhan Yeğin'in de katılımlarıyla gerçekleşen, Üretim Planlaması ve Yeni Destek Modülü Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. 
Sivil toplum kuruluşları ve çiftçilere yönelik bu verimli toplantıda tarımsal üretimin geleceği ve destek mekanizmaları üzerine önemli paylaşımlarda bulunuldu. 

Toplantının ardından belediye Başkanı Süleyman Acar, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ile birlikte Millet Bahçesini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.