Emit Fuarı Başladı Kızılcahamam\'dan birçok ürün var

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2018 - 12:22, Güncelleme: 25.01.2018 - 12:22 3970+ kez okundu.
 

Emit Fuarı Başladı Kızılcahamam\'dan birçok ürün var

Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Emitt Fuarı 25-28 Ocak 2018 tarihlerinde Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi\'nde açıldı

ITE Turkey tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve THY'nin kurumsal sponsorluğunda, TÜROFED ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) iş birliğiyle düzenlenen 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ve İstanbul Valisi Vasıp Şahin'in katılımıyla gerçekleşen açılış töreni ile start veren fuarda Kızılcahamam Belediyesi Ankara standında yerini alarak ilçemizin tanıtımını gerçekleştirmeye başladı. İlçemizin tanıtımının gerçekleştirileceği standımızda görevli personellerimiz tarafından yöresel ürünlerimiz, Gözleme, Bazlama, Erişte, Su, Maden Suyu, Taze Kuru, Famous kolonyaları, Nevbahar Kolonyaları, Yöresel Kozalak Kahveleri,  Kozalak Reçeli ve bir çok ürünümüzün tanıtımı yapılacak. Ayrıca belediye tarafından hazırlatılan broşürler ve promosyonlarla ilçemizin doğal özellikleri ve güzellikleri tanıtılacak. Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Emitt Fuarı  25-28 Ocak 2018 tarihlerinde Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde açık olacak fuarda ilçemizin standını ziyaret etmeye İstanbul'da bulunan tüm hemşerilerimizi de davet etti.
Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Emitt Fuarı 25-28 Ocak 2018 tarihlerinde Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi\'nde açıldı

ITE Turkey tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve THY'nin kurumsal sponsorluğunda, TÜROFED ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) iş birliğiyle düzenlenen 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ve İstanbul Valisi Vasıp Şahin'in katılımıyla gerçekleşen açılış töreni ile start veren fuarda Kızılcahamam Belediyesi Ankara standında yerini alarak ilçemizin tanıtımını gerçekleştirmeye başladı.

İlçemizin tanıtımının gerçekleştirileceği standımızda görevli personellerimiz tarafından yöresel ürünlerimiz, Gözleme, Bazlama, Erişte, Su, Maden Suyu, Taze Kuru, Famous kolonyaları, Nevbahar Kolonyaları, Yöresel Kozalak Kahveleri,  Kozalak Reçeli ve bir çok ürünümüzün tanıtımı yapılacak. Ayrıca belediye tarafından hazırlatılan broşürler ve promosyonlarla ilçemizin doğal özellikleri ve güzellikleri tanıtılacak.

Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Emitt Fuarı  25-28 Ocak 2018 tarihlerinde Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde açık olacak fuarda ilçemizin standını ziyaret etmeye İstanbul'da bulunan tüm hemşerilerimizi de davet etti.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.